kurser for hundeejere allergi

allergi eller intolerance hundezoneterapi

Hunde med allergi og intolerance – kursus for hundeejere

Du kan vælge mellem vores nye Onlinekursus eller et kursus, hvor du møder op fysisk sammen med andre kursister.

mavezonen
Onlinekursus: Vores helt unikke Onlinekursus giver dig en video, hvor jeg viser dig på en af mine hunde, hvordan du laver et grundprogram. Det tager ca. 15 minutter at behandle din hund efter grundprogrammet – det kan variere lidt efter poternes størrelse.

Derefter viser jeg på en af mine hunde, hvordan du finder og behandler 11 fantastiske punkter, der er meget effektive mod allergi.

Dyrlæge Zita Birlie introducerer videoen, hvor hun øser ud af al sin viden og giver gode råd.

Du får også et kompendie, hvor du finder fotos af grundprogrammet og de 11 punkter med en detaljeret beskrivelse af, hvor de ligger og hvordan, du behandler dem – ligesom jeg har vist det i videoen.

Jeg har sammensat et program på 4 uger, der helt nøje fortæller dig, hvilke punkter, du skal bruge på din hund dag for dag. Det tager et sted mellem 10 og 15 minutter om dagen.

Derudover giver jeg gode råd om både kosttilskud og kost til allergihunde.

Pris: 1600 kr. inkl. moms.  Køb kurset her


Kursus i Ballerup:

Klør din hund sig? Har den tit problemer med ørerne eller har vrøvl med maven? Slikker den poterne? Så har den måske allergi eller intolerance.

Kom en aften og lær at hjælpe din hund med disse problemer. Du lærer trin for trin de mest effektive punkter og behandlingsmetoder, som jeg har erfaret virker super godt.

behandling1


Jeg har behandlet mange hunde og faktisk også katte mod allergi og intolerance og har fundet frem til kernen i, hvad der virker fantastisk godt. Det har jeg sammensat i dette kursus, som indeholder:

  • Oplæg af dyrlæge Zita Birlie, der har allergi som særligt interesseområde. Hun har ekstrauddannet sig i allergi og intolerance

  • Super effektive punkter, der gennemgås på projektor. Du lærer selvfølgelig også den teknik, du skal bruge ved de enkelte punkter

  • Vores modelhunde, som hjælper os med at vise dig, hvordan du finder punkterne. Og så er er det din tur: Sammen med de andre hundeejere øver du dig i at finde punkterne og behandle dem på hundene. Vi skal selvfølgelig nok hjælpe jer

  •  Kursusmateriale med billeder og beskrivelse af punkterne. Her finder du også alle de gode tips og information, som du lærer om på kurset. Kursusmaterialet udleveres på kursustidspunktet

Kurset er skruet sådan sammen, at alle kan være med – man skal altså ikke have en speciel baggrund. Kurset er for de hundeejere, der på en helt naturlig, enkel og blid måde ønsker at hjælpe deres hund med allergi eller intolerance. Det er nemt, effektivt, ufarligt, hyggeligt og naturligt og skaber balance og harmoni i din hund.

Små hold, så du får så meget ud af det som muligt!

Varighed: 3 timer
Dato: Kontakt os for nye datoer på telefon: (+45) 2329 2959 eller mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sted: Rugvænget 31. 2750 Ballerup
Pris: kr. 1200 + moms

Der serveres kaffe, te og vand.

Tilmelding og info: mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. derefter fremsender vi faktura. Du er først sikret
din plads, når vi har modtaget din indbetaling.