zoneterapi til hunde bog vivian birliefacebook sano caniskøb bog her zoneterapi for hunde

buy book here amazon co uk dog reflexologybuy book here amazon com usa dog reflexology 

 

zoneterapi til hunde vivian birlie undervisningsbog
Det har længe været muligt at finde bøger om zoneterapi til mennesker. Med denne bog er det nu også blevet muligt at få viden om zoneterapi til hunde.

Bogen beskriver detaljeret og overskueligt i både tekst og figurer, hvor hundens reflekszoner ligger på poterne. Den teknik, der anvendes på poterne er nøje beskrevet og anskueliggjort med figurer.

Hundens urinveje, nervesystem, fordøjelse, sanser, luftveje, immunsystem, kredsløb, udrensning, hormonsystem, knogler og muskler gennemgås detaljeret og er kortlagt på poterne.

Der gives endvidere praktiske redskaber til at understøtte zoneterapien med ansigtszoneterapi, akupressur, behandling af meridianer samt homøopati.

For at forstå reflekszonernes beliggenhed på poterne, må læseren føres gennem principperne for human zoneterapi, og hvordan man er nået frem til zonerne på mennesker. Derefter vises, hvorfor og hvorledes man kan overføre denne viden til hunde, og hvordan zonerne korrigeres efter hundens anatomi og fysiologi dvs. zonerne er kortlagt under hensyntagen til forskellen på menneskers og hundes anatomi. Flere konsulenter indenfor dyrlægefaget har bidraget med den nødvendige vestlige viden til bogen.

Læseren indføres i TKM (Traditionel Kinesisk Medicin), der er den teoretiske baggrund for både zoneterapi og akupressur. Det drejer sig om bl.a. De 5 Elementer, meridianer, akupressurpunkter, psykiske aspekter, herunder hundens adfærd og yin og yang.

Vivian Birlie, medlem af Dansk Forfatterforening, er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde. Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale. Denne baggrund samt erfaring fra jobbet med journalistik, teknik og web i Danmarks Radio gennem 16 år har muliggjort denne bog.

Bogen danner grundlag for uddannelsen til hunde zoneterapeut på Sano Canis, institut for Zoneterapi til hunde - uddannelsesinstitution og behandlinger

Klik her for at købe bogen